PROJECTEN

recente voorbeelden MORE|to|

Met 2 man de wereld rond reizen en dan zeker zijn dat alles voor je geregeld is.
Wat wil je nog meer.  Je kan je dan focussen op het mooiste shot, het beste licht en
de inhoud van de scene. Dat geeft rust!

Bram Verlaan - Partner ZCENE

ZCENE - MedewerkersWebcast

LIVE Projectmanagement


In opdracht van Zcene hebben wij het technisch en inhoudelijk projectmanagement uitgevoerd voor een interne Webcast van een grote luchtvaartmaatschappij. ZCENE produceerde deze inhoudelijke personeels-uitzending in opdracht van Thera Productions.


Thera Productions - ZCENE 

ZCENE - Road to Change

WorldWide projectmanagement


Eind 2019 hebben wij het totale projectmanagement gevoerd voor de internationale video-productie The Road to Change. Een motiverend programma voor de agrarische sector in opdracht van ZCENE voor Rabobank. Bijzonder aan de productie was dat we met een 2-mans crew in 5 weken 9 locaties over de gehele wereld hebben bezocht om het script te verwezenlijken. The Road to Change in ondertussen meer dan 725.000 keer via sociaal media bekeken.


ZCENE - Rabobank

ZCENE - Mainport Cargo
Videoserie productie


MORE|to| verzorgde het projectmanagement en productie voor een serie films over de verbetering van de samenwerking bij het vrachtvervoer over de weg en door de lucht. Transport neemt de komende jaren alleen maar in aantallen toe, hiervoor is het belangrijk de verschillende partijen dichter bij elkaar te brengen. ZCENE heeft hiervoor een serie films ontwikkeld waarin met een acteur op verschillende bijzondere lokaties op en rondom Schiphol gefilmd werd.


ZCENE - SCMP - Schiphol

ZCENE - Zomercampagne

Social commercials - projectmanagement


Zomer 2019 wil Schiphol haar reizigers via Social media informeren over knelpunten op Schiphol. In opdracht van Zcene voerde MORE|to| het projectmanagement over concept, lokaties, decor, crew, opnamen en post-productie. In 3 weken tijd zijn onder regie van Arthur Mebius de commercials opgeleverd gereed voor gebruik in de campagne.


ZCENE - Schiphol Film